Implementatie van jouw datastrategie

Van idee naar toepassing

Onze ervaren ontwikkelaars gaan voor je aan de slag

De JUVO-dataplatformen brengen alle data uit jouw organisatie samen. We ontwikkelen een of meerdere applicaties en werken op twee snelheden (real-time en batch). Daarbij bouwen we overzichtelijke dashboards waaruit jij de nodige rapporten trekt en geavanceerde analyses zoals ML of AI.

Wat wil jij doen met je data? Onze data-engineers staan je bij in het hele proces. We ontwerpen de applicatiestructuur en kiezen de juiste technologie voor jouw project. JUVO-applicaties maken jouw bedrijf beter en automatiseren je processen. Volgens kwalitatieve software-engineeringsprincipes: alle verzamelde data is gemakkelijk te ontsluiten en verder te verwerken.

Die koppeling tussen operationeel en business, en het punt waarop zij elkaar kruisen, geeft je nieuwe inzichten. Dat is onze leidraad voor applicatieontwikkeling. Want JUVO denkt met je mee op lange termijn.

Wat doen we?

Staffing

Haal ontbrekende of bijkomende (data) expertise in huis. Voor een korte of een lange periode.

JUVO zorgt voor de consultant met de nodige technische kwaliteiten, ervaring en kennis voor je project. En die past bij jouw bedrijfscultuur.

Projectuitbesteding

Besteed je volledige project uit aan JUVO. We stellen voor jou een team samen van consultants met de expertise die jij nodig hebt.

Met veel enthousiasme ontfermen ze zich over jouw project. We staan je bij van data analyse tot de effectieve bouw van je data platform of applicatie.

Objectieve analyse

Een objectieve analyse van je IT-landschap? Feedback op je implementatieplan? Of een second opinion op je applicatie-ontwikkeling en data strategie?

Dat doen we graag voor je. We geven je de gefundeerde response die jou vooruithelpt.

ZO HELPT JUVO DEXIS BELGIUM

JUVO analyseert het businessproces en ontwikkelt een Sales Force Automation (SFA) tool voor Dexis Belgium.

De marktleider in de distributie van verbruiksartikelen voor MRO biedt een brede waaier van meer dan 400.000 producten en oplossingen. Het bedrijf ontvangt duizenden telefoontjes, e-mails en zelfs faxberichten per dag. Imes Belgium wil inzicht in het businessproces, de service aan zijn klanten verhogen en de medewerkers beter ondersteunen.

Dexis Belgium

Dexis Belgium wil zijn business intelligent tool moderniseren om informatie te centraliseren en acties aan te sturen. JUVO analyseert het businessproces en bouwt een SFA.

Ontdek de case

End-to-end ondersteuning

JUVO verzamelt nooit louter om te verzamelen. We denken verder en bouwen in functie van wat jij achteraf met jouw data wilt doen, en welke richting je uit wilt. Zodat je die kan analyseren en je beslissingen daarop kan baseren.

Consultants

jaar ervaring

Onze expertises