Banking

Banking

Samen naar de toekomst van bankieren

De banksector ondergaat een ware transformatie, gedreven door technologische innovaties en veranderende klantverwachtingen. In een wereld waar digitaal bankieren, snelle transacties en financiële veiligheid centraal staan, streven banken ernaar om voorop te blijven lopen. Bij Juvo begrijpen we de unieke uitdagingen en kansen van deze dynamische sector. Met onze expertise in data- en applicatieontwikkeling ondersteunen we banken bij hun streven naar operational excellence. Of het nu gaat om het stroomlijnen van back-end processen, het ontwikkelen van klantvriendelijke interfaces of het inzetten van geavanceerde data-analyse, samen brengen we de toekomst van bankieren vandaag tot leven.

Ontdek onze Succes stories in de Banking industrie

TRANSFORMATIE IN DATAWAREHOUSE TESTMETHODEN

Onze klant stond voor de complexe taak om hun bestaande datawarehouse te migreren naar een nieuwe Data Vault. Een cruciaal knelpunt was de ontoereikende testmethoden die resulteerden in vertragingen bij de acceptatie door de business, waardoor de voortgang van applicaties en rapportages op het nieuwe warehouse stagneerde.

OPTIMALISATIE VAN DATA ARCHITECTUUR IN DE FINANCIËLE SECTOR

In de competitieve financiële sector heeft een toonaangevende Belgische bank gekozen voor een ambitieus project: het opzetten van een datamart voor klantgegevens, gericht op het verkrijgen van een 360-graden klantbeeld. De bank stond voor aanzienlijke uitdagingen met betrekking tot hun data-architectuur, met name door de aanwezigheid van verouderde en inconsistente gegevens in hun bronsystemen.

EEN PLATFORM DAT FINANCIËLE TECHNOLOGIE HERDEFINIEERT

Op de voorgrond van financiële innovatie staat een baanbrekend platform dat de conventies van technologie en klantbetrokkenheid doorbreekt. Als pionier in de branche onderscheidt dit platform zich door voortdurende technologische vooruitgang en een diepgewortelde focus op strategische klantrelaties.

Zo helpt Juvo bedrijven uit de banking sector

Jou helpen om méér te doen met jouw data. Zodat jij, gedreven door data, stappen vooruit zet. Dat is de opzet. En dat doen we op drie onafhankelijke niveaus.

ENABLE

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in?
JUVO zorgt ervoor dat je jouw data slim inzet. Zodat je jouw doelen behaalt en nog beter wordt in wat je doet.

BUILD

JUVO ontwikkelt applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. Ze helpen je vooruit en geven je nieuwe inzichten. Dat doen we door staffing, projectuitbesteding en analyses.

OPTIMIZE

Door out-of-the-box te denken en je IT-architectuur anders te bekijken, krijg je nieuwe inzichten. Optimize koppelt je data aan je business. Zo haal je nog meer uit jouw data en til je je bedrijf naar een hoger niveau.