Over juvo

Hoe data jou vooruit duwt

Inventief gebruik van data geeft jouw organisatie een competitief voordeel. Als data-expert helpt JUVO bedrijven om hun data anders te bekijken én te gebruiken. Data op zich zijn geen doelstelling. Wel zijn ze een daadkrachtig middel om jouw doelen te  halen.

Data, en dan vooral de innovatieve inzet daarvan, leveren onze klanten een competitief voordeel op. We inspireren hen dan ook om er alles uit te halen.

Lodewijk Babi

Managing Director, Juvo

JUVO gaat verder dan data

Mensen, data en technologie zijn ons leven, dat is duidelijk. Al gaat het bij JUVO om wat je met die data doet. Welke informatie levert jouw data je op? Wie heb je nodig om jouw organisatie vooruit te duwen? Welke technologie ondersteunt jouw verdere groei? JUVO zorgt ervoor dat die informatie boven water komen.

De JUVO-consultant is expert in zijn vakgebied en heeft de vereiste vaardigheden om jouw project in goede banen te leiden.

Met onze pragmatische aanpak, gekoppeld aan onze rijke ervaring, detecteren we de gegevens die jij nodig hebt om je doelstellingen te bereiken.

Verder gaan we prat op kennisdeling: met elkaar, met onze klanten en ook daarbuiten. Zo creëren we op eender welk project de grootste meerwaarde. Daar word jij gelukkig van en daar halen wij onze voldoening uit.

Onze visie

Wij geloven dat het juiste gebruik van data een competitief voordeel geeft voor onze klanten.
Wij inspireren mensen en organisaties anders naar data te kijken om hun doelstellingen te realiseren.

Onze waarden

Sharing is caring

 • 1+1=3
 • Kennisdeling uit principe
 • Win-win voor iedereen

Open en direct

 • Frisse ideeën
 • Kritische geest
 • Hart op de tong

Loyaal

 • Langetermijnrelatie
 • Perfecte match
 • Werkplezier

We love challenges

 • Enthousiast
 • Leergierig
 • Trouw aan onszelf

Ontstaan van Juvo

2008

Lodewijk Babi wil organisaties helpen door het bouwen van database applicaties. Daarom richt hij in 2008 JUVO (Latijn voor ‘ik help’) op. Hij betrekt een pand in Herentals: een voormalige schilderswinkel. Zijn uitgangspunt trekt enthousiaste IT-specialisten aan en 2 jaar later telt JUVO 10 vaste medewerkers.

Constante groei

2013

De schilderwinkel wordt te klein en JUVO verhuist naar Westerlo.

Om het vijfjarige bestaan te vieren en als dank voor de inzet van de afgelopen jaren, trekt het hele team op skireis naar Ischgl. In datzelfde jaar verschuift JUVO de focus naar open source technologie en applicatieontwikkeling in JAVA.

Specialisatie in Data

2015

JUVO breidt uit met de afdeling Business Intelligence. Weer 2 jaar later ontstaat de slagzin ‘We make data profitable’. Daarmee geeft JUVO aan dat de combinatie en de juiste inzet van data en technologie organisaties winstgevend maakt. Het aantal medewerkers is op dat moment verdubbeld.

Bij de viering van haar eerste decennium zet JUVO de klanten in de bloemetjes die hen vanaf dag 1 hun vertrouwen schenken. Het JUVO-team gaat op reis, naar Dublin.

Sterk team (data) experts

Vandaag

JUVO groeit verder en in 2020 voegt ze een nieuwe specialiteit toe aan haar activiteiten: data engineering.

Vandaag geven ruim 60 enthousiaste JUVO IT-specialisten elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Met passie voor technologie en data, en oog voor duurzame relaties.