Groothandel & distributie

Groothandel & distributie

STROOMLIJNEN VAN DE SUPPLY CHAIN VOOR GROEI EN INNOVATIE

De sector Groothandel & Distributie staat op het snijvlak van productie en consumptie, en speelt een cruciale rol in het waarborgen van een soepele goederenstroom. In deze snel veranderende markt, waar marges krap zijn en klantbehoeften constant evolueren, is het essentieel om flexibel en proactief te zijn. Bij Juvo begrijpen we de unieke uitdagingen van deze sector. Met onze expertise in data- en applicatieontwikkeling helpen we groothandels en distributeurs om hun voorraadbeheer te optimaliseren, verkoopprognoses te verfijnen en klantrelaties te versterken. Samenwerken met Juvo betekent kiezen voor een efficiëntere distributieketen en een versterkte marktpositie.

Ontdek onze Succes stories in de groothandel & distributie industrie

GROTE SPELER EN TOCH BEREIKBAAR

Dexis Belgium biedt een brede waaier van meer dan 400.000 producten en oplossingen. Naast het hoofdkantoor in Hasselt heeft het bedrijf verschillende vestigingen over het hele land. Persoonlijke service en klantgerichtheid staan centraal. Met duizenden telefoontjes, e-mails en zelfs faxberichten per dag is dat geen sinecure. Daarom kloppen ze in 2012 aan bij JUVO.

INNOVATIEVE CERTIFICAATBEHEER SYSTEEM

Onze klant, een wereldspeler in de distributie van kunststof en rubber, werd geconfronteerd met de uitdaging om een complex systeem voor het beheren van digitale certificaten op te zetten. Deze certificaten, essentieel voor belastingvrijstellingen in verschillende landen, vereisten een flexibele, aanpasbare en compliant applicatie.

IMPLEMENTATIE VAN EEN CENTRAAL TAKENSYSTEEM

Onze klant, een toonaangevende groothandel in verwarmings- en installatiemateriaal, heeft recent een belangrijke stap gezet in het verbeteren van hun klantcommunicatie en interne werkverdeling. Door het implementeren van een centraal takensysteem, heeft de klant een significante sprong voorwaarts gemaakt in efficiëntie en klantenservice.

Zo helpt Juvo bedrijven uit de GROOTHANDEL & DISTRIBUTIE sector

Jou helpen om méér te doen met jouw data. Zodat jij, gedreven door data, stappen vooruit zet. Dat is de opzet. En dat doen we op drie onafhankelijke niveaus.

ENABLE

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in?
JUVO zorgt ervoor dat je jouw data slim inzet. Zodat je jouw doelen behaalt en nog beter wordt in wat je doet.

BUILD

JUVO ontwikkelt applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. Ze helpen je vooruit en geven je nieuwe inzichten. Dat doen we door staffing, projectuitbesteding en analyses.

OPTIMIZE

Door out-of-the-box te denken en je IT-architectuur anders te bekijken, krijg je nieuwe inzichten. Optimize koppelt je data aan je business. Zo haal je nog meer uit jouw data en til je je bedrijf naar een hoger niveau.