Logistiek en transport

Logistiek & transport

NAAR EEN SLIMMERE EN DUURZAMERE TOEKOMST IN LOGISTIEK

De sector Logistiek & Transport is de levensader van de wereldwijde economie, waarbij efficiëntie, punctualiteit en veiligheid essentieel zijn. In een tijdperk waarin e-commerce explodeert en klantverwachtingen stijgen, is het cruciaal voor bedrijven in deze sector om innovatieve oplossingen te omarmen. Bij Juvo begrijpen we de complexiteit en dynamiek van logistieke processen. Met onze kennis in data- en applicatieontwikkeling helpen we organisaties bij het optimaliseren van hun supply chains, het verbeteren van routeplanning en het garanderen van realtime inzicht in zendingen. Samen zetten we de volgende stap in een vlottere, slimmere en duurzamere logistiek.

Logistiek en transport

Ontdek onze Succes stories in de logistiek & transport industrie

OPTIMALE DIENSTVERLENING IN ALLE WINKELS

Onze klant streeft binnen de organisatie naar een naadloze integratie van alle operationele onderdelen. Zowel hun hoofdkantoor als de winkels en het magazijn zijn uitgerust met hetzelfde geavanceerde systeem. Dit garandeert dat elk team direct toegang heeft tot essentiële gegevens zoals voorraden, klantinformatie en bestellingen op elk moment. 

ONDERWEG NAAR DÉ DIGITALE HAVEN

Een containerschip vaart naar Antwerpen, legt aan in de haven, lost zijn goederen en vertrekt. Dat lijkt zo eenvoudig, toch is het dat allerminst. Want in die haven is het een komen en gaan van schepen in alle soorten en maten, en met een bonte schakering van goederen aan boord.

HET CREËREN VAN EEN DYNAMISCHE OMGEVING IN DE MODESECTOR

In de snel veranderende wereld van de modesector staan bedrijven voor de uitdaging om dynamisch en flexibel te blijven. Het vermogen om snel in te spelen op voortdurend wisselende trends en seizoenen is van cruciaal belang voor succes en groei. 

NEAR REAL-TIME RAPPORTAGE

Een prominente speler in de sportartikelenindustrie stond voor de uitdaging om een near-realtime overzicht van hun distributieprocessen te verkrijgen. Het was cruciaal voor het bedrijf om elk aspect van de distributie, van het binnenkomen van producten in het distributiecentrum, het samenstellen van bestellingen tot het uitsturen van dozen naar de klant, onmiddellijk te kunnen volgen en rapporteren. Dit inzicht zou de firma in staat stellen om snel in te grijpen bij knelpunten of inefficiënties.

Zo helpt Juvo bedrijven uit de logistieke & transport sector

Jou helpen om méér te doen met jouw data. Zodat jij, gedreven door data, stappen vooruit zet. Dat is de opzet. En dat doen we op drie onafhankelijke niveaus.

ENABLE

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in?
JUVO zorgt ervoor dat je jouw data slim inzet. Zodat je jouw doelen behaalt en nog beter wordt in wat je doet.

BUILD

JUVO ontwikkelt applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. Ze helpen je vooruit en geven je nieuwe inzichten. Dat doen we door staffing, projectuitbesteding en analyses.

OPTIMIZE

Door out-of-the-box te denken en je IT-architectuur anders te bekijken, krijg je nieuwe inzichten. Optimize koppelt je data aan je business. Zo haal je nog meer uit jouw data en til je je bedrijf naar een hoger niveau.