Utilities

Utilities

TRANSFORMEREN NAAR EEN DUURZAME EN EFFICIËNTE TOEKOMST

In de huidige maatschappij waar duurzaamheid en efficiëntie centraal staan, speelt de utilities sector een cruciale rol. Deze sector staat voor de uitdaging om te innoveren in een constant veranderende omgeving, met nieuwe technologieën en groeiende klantverwachtingen. Juvo begrijpt deze dynamiek en biedt geavanceerde data- en applicatieoplossingen aan die energie-, water- en afvalbeheerbedrijven helpen hun dienstverlening te transformeren. Samen werken we aan een groenere, slimmere en meer verbonden toekomst voor de utilities sector.

ONTDEK ONZE SUCCES STORIES in de utilities industrie

AUTOMATISERING VAN HET COMMISSIE-OPVOLGPROCES VOOR TELECOMPARTNERS.

In het project voor Essent was de hoofddoelstelling de automatisering van het commissie-opvolgproces voor telecompartners. Elke keer dat deze partners een energiecontract afsloten, resulteerde dit in een commissie. Door dit proces te automatiseren, zorgden we voor een gestroomlijnde, consistente en nauwkeurige uitbetaling van deze commissies. Deze aanpak stelde ons in staat om de uitbetalingen zorgvuldig te monitoren en foutloos uit te voeren, waardoor Essent een aanzienlijk concurrentievoordeel behaalde in een markt waar veel spelers nog afhankelijk waren van handmatige processen.

CLOUD MIGRATIE EN GEGEVENSBEHEER IN DE ENERGIEMARKT

In de competitieve energiemarkt heeft onze klant een strategische stap gezet met het migreren van hun bedrijfstoepassingen naar de cloud. Dit project ging verder dan alleen het verplaatsen van bestaande systemen; het omvatte een update en overdracht van kritieke bedrijfsprocessen naar een meer schaalbare en efficiënte cloudomgeving.

Zo helpt Juvo bedrijven uit de Utilities sector

Jou helpen om méér te doen met jouw data. Zodat jij, gedreven door data, stappen vooruit zet. Dat is de opzet. En dat doen we op drie onafhankelijke niveaus.

ENABLE

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in?
JUVO zorgt ervoor dat je jouw data slim inzet. Zodat je jouw doelen behaalt en nog beter wordt in wat je doet.

BUILD

JUVO ontwikkelt applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. Ze helpen je vooruit en geven je nieuwe inzichten. Dat doen we door staffing, projectuitbesteding en analyses.

OPTIMIZE

Door out-of-the-box te denken en je IT-architectuur anders te bekijken, krijg je nieuwe inzichten. Optimize koppelt je data aan je business. Zo haal je nog meer uit jouw data en til je je bedrijf naar een hoger niveau.