Zo springt Juvo voor jou

Onze Oplossingen

Een JUVO-project volgt drie belangrijke stappen.

Eerst bekijken we de data die je al hebt en wat je ermee doet. Met Enable zorgen we ervoor dat je nog meer uit je bestaande data haalt.

Mis je verbindingstukken om met jouw data het operationele aan het inzichtelijke te koppelen? Ontbreekt het je aan de nodige expertise? Dan ontwikkelen we applicaties die dat wel kunnen en brengen we al jouw data samen op een JUVO-platform. De JUVO-consultants vullen je leemtes op en ontfermen zich professioneel over jouw project. Dat is Build.

En met Optimize ­- het woord zegt het zelf – optimaliseren we jouw data en IT-infrastructuur. Optimize levert je nieuwe inzichten en voordelen op waarmee je je organisatie naar een hoger niveau tilt.

Enable

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in? Dat zijn de belangrijkste vragen die we jou stellen. Zet je data slimmer in, behaal je doelen en word nog beter in wat je doet. Dat is Enable.
JUVO is jouw klankbord en luistert naar wat jij te vertellen hebt. Over je huidige situatie en over de uitdaging(en) waarmee je kampt. Als externe partner helpen we je om met een frisse blik naar jouw data te kijken.

Ook geven we workshops. Daarin krijg je onze best practices mee en delen we relevante kennis met je. Daarna kijk je op een andere manier naar (jouw) data en zit je boordevol inspiratie. Technologie verandert razendsnel. Daarom is het cruciaal om je datastrategie regelmatig onder de loep te nemen en bij te sturen. We helpen je hier graag bij.

Build

De JUVO-dataplatformen brengen alle data uit jouw organisatie samen. We ontwikkelen applicaties die jouw bedrijf beter maken en je processen automatiseren. JUVO koppelt het operationele aan het inzichtelijke. Rapporten, dashboards of data klaarzetten voor AI of ML zit ingebakken in iedere toepassing. Data is onze leidraad voor applicatieontwikkeling. Want JUVO denkt met je mee op lange termijn.

Via staffing zorgen we ervoor dat je ontbrekende of bijkomende expertise in huis haalt. Voor een korte of een lange periode. Of we stellen voor jou een team samen van consultants die zich veel enthousiasme ontfermen ze zich over jouw project. Ook helpen we je graag met een objectieve analyse van je IT-landschap, feedback op je implementatieplan of een second opinion op je applicatieontwikkeling of datawarehouse.

Optimize

Optimize kijkt op een andere manier naar jouw data en IT-architectuur. Door out of the box te denken, krijg je nieuwe inzichten. En dat levert je bijkomende voordelen op. We kijken zowel naar het proces als naar de functies van je applicatie(s). Wat kan (nog) beter? Optimize tilt je bedrijf naar een hoger niveau.

We maken een audit van je datastrategie, applicaties en processen. We richten ons op de ruimte voor verbetering en groeimarges. JUVO geeft je concreet advies. Over doeltreffende implementaties en hoe je meer winst haalt uit jouw data. Via kennisdeling geven we je mee wat je zelf kunt doen om meer uit jouw data te halen.

60+ tevreden klanten

4,6/5
Inventief gebruik van data geeft je een competitief voordeel. Klanten waarderen JUVO omdat we hen helpen om hun data anders te benaderen. En  op een andere manier in te zetten.  We zien data als een krachtig middel om je doelen te halen.

Onze basispricipes

  • Sharing is caring
  • Open en direct
  • Loyaal en betrouwbaar
  • We love challenges

Dexis Belgium

Dexis Belgium verhoogt zijn klantenservice, én de ondersteuning van zijn medewerkers. Door meer inzicht in het businessproces en modernisering van zijn business intelligent tool.

Ontdek de case

Port of Antwerp

Port of Antwerp maakt slim gebruik van data om de werking van de haven in goede banen te leiden.

Ontdek de case

Over Juvo

Meer inzicht in jouw data, een beter begrip en een hoger rendement. JUVO koppelt jouw data aan je business zodat jij (sneller) kunt groeien.

Leer JUVO beter kennen

Samenwerken met Juvo

Met welke oplossingen start je?

Dat ligt eraan wat je nodig hebt. Afhankelijk van jouw behoefte ga je voor enable, build of optimize. De drie oplossingen zijn onafhankelijk van elkaar inzetbaar.

Hoe werken we samen?

Dat kies je zelf. Heb je extra expertise nodig op een project? Een applicatieontwikkelaar om meer uit je data te halen? Een klankbord om je ideeën af te toetsen? Of een projectmanager die jouw project in goede banen leidt? Alles is mogelijk. We bespreken het graag met je.

Hoe helpen we jou?

Door naar je te luisteren, onze expertise voor je in te zetten en ervoor te zorgen dat jij uit je data alles haalt wat erin zit. We maken analyses en ontwikkelen de applicaties die je daarvoor nodig hebt.