Optimalisatie van je datagebruik

Zet de puntjes op de i

Meer inzicht, groter voordeel

Je beschikt al over data en applicaties, en je hebt  in jouw IT-landschap de nodige processen en applicaties om die gegevens doelgericht te gebruiken. Wat als je op een andere manier naar jouw data en IT-architectuur kijkt?  Welke inzichten krijg je dan? En welke bijkomende voordelen leveren jou die op?

Creatieve benadering

Optimize stapt af van het klassieke traject. Door out of the box te denken, krijg je nieuwe inzichten. Hoe werkt het proces? Welke functies heeft de applicatie? Wat kunnen we toevoegen? Wat kan beter? JUVO legt de pijnpunten bloot en reikt de oplossingen aan.

Voorsprong op je concurrenten

Door nog meer uit je data te halen, til je je bedrijf naar een hoger niveau. Lees: door meer en vooral waardevollere informatie te verzamelen, speel je nog beter in op de noden van je doelgroep. Met optimise geef je je concurrenten het nakijken.

Wat doen we?

Audit

We maken de staat op van je huidige situatie en nemen je datastrategie, applicaties en processen onder de loep. Met jouw doelstellingen in ons achterhoofd richten we ons op de ruimte voor verbetering. Op de groeimarges om meer uit jouw data te halen.

Advies

Heb je nood aan een externe kijk op jouw data? Of wil je een second opinion van een data-expert? We adviseren je graag. Ook op basis van de audit geven we je concreet advies. Over doeltreffende implementaties en hoe je meer winst haalt uit jouw data.

Training

Kennisdeling is een van onze stokpaardjes. We doen je graag uit de doeken wat je zelf kan doen om je data zo efficiënt mogelijk in te zetten en je processen te optimaliseren.

Zo helpt JUVO Port of Antwerp

Als strategische datapartner zorgt JUVO ervoor dat de Port of Antwerp het overzicht behoudt, en zetten we de theorie om in de praktijk. JUVO coördineert de verschillende data-initiatieven tussen de business-mensen en het softwareteam. Verder werken we end-to-endtrajecten uit, bewaken we de roadmap en stippelen we de architectuur uit. Ook werken we mee aan de ontwikkeling van het dataplatform en de verschillende applicaties.

Port of Antwerp

Port of Antwerp maakt slim gebruik van data om de werking van de haven in goede banen te leiden.

Ontdek de case

Onze consultants zijn er voor je

Ervaren developers, analisten en project managers helpen je daar waar jij ze nodig hebt. Ze zetten hun brede kennis van verschillende sectoren en expertise in de nieuwste technologieën vakkundig voor je in.

Consultants

jaar ervaring