Aan de slag met data

Jouw data op de rails

HOE HELPT DATA JOUW ORGANISATIE?

Wat wil je bereiken? Welke data heb je? Hoe zet je die in? Dat zijn de belangrijkste vragen die we jou stellen.

Daarna zorgen we ervoor dat je door jouw data slim in te zetten, jouw doelen behaalt en dat je nog beter wordt in wat je doet.

INZICHT IN JE DATA

We bekijken welke data je al hebt en welke ontbreken om jouw doelen te halen. En vooral: wat heb je nodig om die ontbrekende gegevens te verzamelen? Zo snel en eenvoudig mogelijk.

Data zijn een middel om je doelen (sneller) te bereiken. Waardevolle instrumenten die jou ondersteunen. Dus waarom zou je ze niet gebruiken?

JOUW ORGANISATIE IS UNIEK

Standaard vragenlijsten gebruiken we niet. Elke organisatie is uniek – ook de jouwe. Daarom stellen we alleen de vragen die voor jou van toepassing zijn. En met jouw antwoorden gaan we doelgericht en pragmatisch aan de slag. Zodat jij op korte tijd zoveel mogelijk vooruitgang en voordelen boekt voor de lange termijn.

Wat doen we?

Klankbord

Tijdens een klankbordsessie luisteren we naar wat jij te vertellen hebt. Over je huidige situatie en over de uitdaging(en) waarmee je kampt.  Vaak ben je zo gefocust op bepaalde zaken dat je het bredere plaatje niet meer ziet. En dan loop je vast.

Als externe partner heeft JUVO wel het overzicht. We helpen je om met een frisse blik naar jouw data te kijken. Zodat je die op een andere manier kan inzetten, er meer uithaalt en je doelen behaalt.

Workshop

Wil je meer weten over data en hoe je daaruit je voordeel haalt? We doen het je graag uit de doeken in een workshop of inspiratiesessie. Dat kan voor een specifieke afdeling of over alle lagen van je organisatie.

Je krijgt onze best practices mee en we delen relevante kennis met je. Na de workshop kijk je op een andere manier naar (jouw) data en zit je boordevol inspiratie.

Datastrategie

Maak je voldoende gebruik van jouw data? Hoe ziet je datastrategie eruit? Is die nog actueel? Technologie verandert razendsnel. Het is cruciaal om je datastrategie regelmatig onder de loep te nemen en bij te sturen waar nodig.

We helpen je er graag bij, door de strategie voor je op te stellen of een second opinion over je huidige situatie. Want de juiste datastrategie geeft jou een concurrentieel voordeel.

Zo helpt JUVO Dexis Belgium

JUVO analyseert het businessproces en ontwikkelt een Sales Force Automation (SFA) tool voor Dexis Belgium.

De marktleider in de distributie van verbruiksartikelen voor MRO biedt een brede waaier van meer dan 400.000 producten en oplossingen. Het bedrijf ontvangt duizenden telefoontjes, e-mails en zelfs faxberichten per dag. Imes Belgium wil inzicht in het businessproces, de service aan zijn klanten verhogen en de medewerkers beter ondersteunen.

Dexis Belgium

Dexis Belgium wil zijn business intelligent tool moderniseren om informatie te centraliseren en acties aan te sturen. JUVO analyseert het businessproces en bouwt een SFA.

Ontdek de case

Wat is de meerwaarde van data?

Superlatieven schieten te kort om de meerwaarde van data te beschrijven. Data heeft je zoveel te bieden. Je kan er je hele businessmodel op afstemmen en je toekomstplannen op baseren. Verzamel je de juiste data en zet je die slim in? Dan heb je een enorm voordeel ten opzichte van je concurrentie.

 

De voordelen van data
  • Meer inzicht
  • Gefundeerde beslissingen
  • Verhoogde efficiëntie