Navigeren naar de toekomst: Een platform dat financiële technologie herdefinieert

Klant

Prominente Belgische bank

Zo hebben we geholpen

Build, Optimize

Hoe kunnen we jou helpen?

Laat het ons weten

Op de voorgrond van financiële innovatie staat een baanbrekend platform dat de conventies van technologie en klantbetrokkenheid doorbreekt. Als pionier in de branche onderscheidt dit platform zich door voortdurende technologische vooruitgang en een diepgewortelde focus op strategische klantrelaties.

Wat betekent dat concreet?

 • Architectuur van een financieel platform

  Probleemstelling

  De constante evolutie van dit vooraanstaande platform is gefundeerd op diepgaande technische expertise. Met behulp van Java, Spring en Angular, en gebaseerd op best practices zoals microservices in een event-driven architectuur, levert het platform een synergie tussen krachtige back-end processen en een intuïtieve front-end gebruikerservaring. Binnen een SAFe-omgeving en met praktijken zoals DevOps en CI/CD (Continuous Integration/Continuous Deployment), is de softwareontwikkeling geoptimaliseerd voor kwaliteit, snelheid en schaalbaarheid.

  Deze technische aanpak stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de veranderende behoeften van de markt en onze klanten, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit waarborgen die onze gebruikers verwachten en verdienen. Met een focus op geavanceerde beveiligingsprotocollen en compliance, staan we aan de voorhoede van financiële technologie, klaar om onze partners naar nieuwe hoogtes van digitale innovatie te leiden.

   

  Technologische Omgeving

  De architectuur van het platform is een toonbeeld van moderne softwareprincipes, ondersteund door een sterke nadruk op veiligheid en authenticatieprotocollen. Dit wordt verder versterkt door een robuuste dataopslag en -beheer met systemen en een infrastructuur ondersteund door cloudplatformen als Azure en AWS. De toepassing van virtualisatietechnologieën zoals Docker en Kubernetes waarborgt een flexibele en schaalbare omgeving.

   

  Projectrealisatie

  Dit project richt zich op het doorvoeren van functionele verbeteringen en technologische innovaties met als doel een uitzonderlijke gebruikerservaring te bieden. Het ontwikkelingsteam, vakkundig in de creatie van RESTful webdiensten en JSON-gebaseerde interfaces, verzekert dat elke klantinteractie naadloos en veilig is. De nadruk op best practices in softwareontwikkeling, waarborgt dat het platform aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoet.

  Toegevoegde Waarde

  De integratie van deze technische componenten levert een ongeëvenaarde meerwaarde op, waardoor het platform niet alleen een leider blijft in de financiële technologiemarkt, maar ook een aantrekkelijke partner voor professionals die streven naar betrouwbaarheid, innovatie en groei. Dit maakt het platform een onmisbare schakel voor elke financiële entiteit die ernaar streeft om in de voorhoede van de digitale revolutie te staan.

Een toonaangevende financiële dienstverlener met een specialisatie in bank- en verzekeringsproducten, gericht op particuliere klanten, vermogende individuen, en kleine tot middelgrote ondernemingen.

Benieuwd hoe Juvo jouw financiële instelling kan klaarstomen voor de toekomst?