Case sociale zekerheid

Klant

Toonaangevend bedrijf in de sociale zekerheid

Zo hebben we geholpen

Build, Optimize

Hoe kunnen we jou helpen?

Laat het ons weten

Innovatief aanvullend pensioen systeem bij de klant

Onze klant, een toonaangevend bedrijf in de sociale zekerheid, stond voor de uitdaging om hun aanvullend pensioensysteem voor zelfstandigen – het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) – te actualiseren. Deze modernisering was noodzakelijk om te voldoen aan de voortdurend veranderende regelgeving en om hun diensten efficiënt en effectief aan te bieden.

Wat betekent dat concreet?

 • Ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke interface

  Juvo creëerde een intuïtieve user interface, waardoor de applicatie gemakkelijker te navigeren en te gebruiken werd voor het beheren van pensioenpolissen.

 • Implementatie van krachtige API’s

  De implementatie van krachtige API’s zorgde voor naadloze integraties met bestaande Java-applicaties en interne systemen. Dit verhoogde niet alleen de functionaliteit van het pensioenbeheersysteem, maar bood ook een grotere mate van flexibiliteit in het afhandelen van gegevens en het uitvoeren van complexe pensioenberekeningen.

 • Geavanceerde rapportage- en exportfuncties

  We implementeerden uitgebreide rapportagefuncties, waardoor onze klant gedetailleerde analyses en overzichten kon genereren. Deze rapporten boden inzicht in trends, patronen en prestatie-indicatoren, essentieel voor strategische beslissingen en beleidsvorming.

 • Efficiënte eventverwerking via queuing

  Door het implementeren van event generatie, verbeterden we de verwerking van gebeurtenissen binnen de applicatie. Dit zorgde voor een gestroomlijnde communicatie tussen verschillende modules van het systeem, wat resulteerde in verbeterde prestaties en betrouwbaarheid van het pensioenbeheersysteem.

 • De ROI

  Deze uitgebreide oplossingen transformeerden het pensioenbeheer bij de klant. De nieuwe applicatie leidde tot significante verbeteringen in bedrijfsprocessen, klanttevredenheid en operationele efficiëntie. Het zorgde ook voor een sterkere marktpositie voor onze klant in de sector van sociale zekerheid.

Een vooraanstaande dienstverlener, die zich positioneert als een ware partner voor ondernemers, biedt een geïntegreerde service aan die nauw aansluit bij de behoeften van hun klanten. Dit bedrijf staat bekend om zijn persoonlijke benadering, actieve en respectvolle luisterhouding, en diepgaande kennis van de specifieke uitdagingen en behoeften van ondernemers.

Ze voorzien hun klanten van passende en heldere oplossingen op het juiste moment, zonder overbodige complexiteit. Dit wordt bereikt door een team van gemotiveerde, competente professionals die niet alleen uitblinken in hun vakgebied, maar ook een hoge mate van werktevredenheid ervaren.