Introductie tot Data Vault

26/04/2022 12:00

Webinar

Data Vault is een hybride aanpak voor data modelling en is voornamelijk in gebruik bij data warehousing. Het concept is in 2000 bedacht door Dan Linstedt en is ontworpen voor het opslaan van gegevens uit verschillende bronnen, met verschillende definities en betrouwbaarheid. Data die niet aan deze definities voldoet, wordt aangepast of geweerd.

Tijdens de webinar krijg je een introductie tot Data Vault. Je leert over de basistechnieken en komt te weten waarom Data Vault jouw voorkeur kan zijn als het op data modelling techniek aankomt. Daarnaast bespreken we de meest gemaakte fouten in Data Vault en hoe je deze kan vermijden. We gaan ook in op de verschillen tussen Data Vault en andere data modelling technieken, zoals 3rd normal form (3NF) en star schema.

Sander Van de Wiel

Spreker

Sander Van de Wiel is al meer dan 12 jaar BI-consultant met een stevige focus op data modelling en ETL. Hij heeft ervaring bij verschillende grote klanten die werken met data warehouses, zoals 3rd normal form, star schema en Data Vault. Daarnaast is Sander gecertifieerd Data Vault Modeller.

Contact

Introductie tot Data Vault

26/04/2022 12:00