Enable

Vlotte start met data

Build

Oplossingen op maat

Optimize

Optimaal rendement

Spring Webflux

Let's get Reactive with Spring Webflux

In een wereld vol events en microservices worden we steeds vaker geconfronteerd met de limieten van input en output. Spring WebFlux biedt een antwoord op de sterke vraag naar een non-blocking IO API.

Spring Webflux

Gratis webinar via Zoom

23/06/2022 12:00

Tijdens de webinar wordt er aan de hand van illustraties en voorbeelden uitgelegd welke problemen Spring WebFlux voor je kan oplossen. Je krijgt ook een antwoord op veelgestelde vragen, zoals: Wat is reactive? Waarom is het noodzakelijk en hoe werkt het? Moet ik nu alles herschrijven naar een reactive manier? Wat als ik met een database werk, die niet reactive is? Na deze webinar begrijp je de meerwaarde van project Reactor en waarom het een game changer is.

Spring Webflux

Gratis webinar via Zoom

23/06/2022 12:00

  • Het verschil tussen blocking en non-blocking IO.
  • Voor welke problemen Spring WebFlux een oplossing biedt.
  • De basisbegrippen van de Reactive API, zoals Mono, Flux, Event Loop en Backpressure.

Wat je leert

  • Weten en herkennen wanneer je een reactive code schrijft en wanneer niet.
  • Hoe je de leesbaarheid van API kan verhogen met functionele endpoints.

Over de trainer

Dieter is een freelance software ontwikkelaar met jarenlange ervaring als software- en data engineer. Hij maakt het verschil door zich in te zetten op kennisdeling. Naast het feit dat hij gepassioneerd met zijn vak bezig is, kruipt Dieter ook graag in de coachende rol. De meest recente ontwikkelingen legt hij graag op een eenvoudige manier uit aan zijn klanten, collega’s en zijn netwerk. Meer informatie (zoals zijn blog) kan je vinden op zijn website https://www.dieterjordens.com/.

Dieter Jordens

Freelance software- en data engineer

Schrijf in

"*" geeft vereiste velden aan