Data Strategy: A Pragmatic Bottom-Up Approach

Datastrategie onthuld: Bouwsteen voor een datagedreven toekomst van jouw organisatie

In dit webinar introduceren we een bottom-up benadering voor het ontwikkelen van een robuuste datastrategie. We beginnen met het identificeren van concrete en waardevolle data use-cases, oftewel data producten, en bouwen van daaruit een strategisch actieplan en roadmap.
Data Strategy Webinar Jan Meskens

Data Strategy: A Pragmatic Bottom-Up Approach

Gratis webinar via Zoom

26/03/2024 12:00

Een effectieve datastrategie biedt bedrijven een duidelijk groeipad om een datagedreven cultuur te ontwikkelen. Idealiter versterkt deze strategie de algemene bedrijfsstrategie, waardoor bedrijven sneller en efficiënter hun doelstellingen kunnen realiseren.

 

 

Data Strategy Webinar Jan Meskens

Data Strategy: A Pragmatic Bottom-Up Approach

Gratis webinar via Zoom

26/03/2024 12:00

  • De essentie van een data strategie
  • Methodologie
  • Data Product thinking

Wat je leert

  • Data Strategy thinking
  • Data Roadmap

Over de trainer

Jan Meskens is een data strategist met een passie voor data-architectuur, projectmanagement en datamanagement. Hij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van datagedreven strategieën. Als docent aan de Hogeschool deelt Jan zijn expertise in project management, data analytics en Artificial Intelligence met studenten. Met meer dan een decennium aan ervaring in de wereld van data, heeft Jan een rijke loopbaan opgebouwd, variërend van onderzoeker tot projectmanager, data scientist en data manager. Zijn PhD in Human-Computer Interaction weerspiegelt zijn toewijding aan het creëren van gebruiksvriendelijke en effectieve data-oplossingen.

Jan Meskens

Senior Data Strategy Consultant, Juvo

Schrijf in

"*" geeft vereiste velden aan