AI, De hype voorbij – Jackie Janssen

Invite only event

Connect & Discover

Wat?

AI is niet langer alleen maar een buzzword in organisaties, het is een tastbare realiteit die echte waarde kan toevoegen.

Ontdek hoe AI op een effectieve manier meerwaarde kan brengen binnen jouw organisatie tijdens de spraakmakende lezing van Jackie Janssens (Chief Data Officer – CM).

Tijdens een heerlijke lunch brengen we enkele C-level executives samen om de uitdagingen en mogelijkheden van AI in hun organisaties te bespreken. En als kers op de taart zullen we de innovatieve aanpak van Juvo op dit gebied doornemen. Mis het niet!

Wanneer?
Dinsdag 18 juni 2024 van 11:45 tot 14:30

Waar?
Van Oirschot HQ
Zavelheide 2
2200 Herentals 

Praktisch
Tijdens deze sessie bieden we vanuit Juvo een gratis lunch ter plaatse aan evanals een gratis exemplaar van het boek “AI, De Hype Voorbij” van Jackie Janssen

Agenda

11:45: ONTVANGST

12:00: Lezing door Jackie Janssen

13:00: CASE Van Oirschot & AI

13:20: Inspiratiesessie AI

14:00: Nabespreking & afsluit

AI, de hype voorbij?

AI, de hype voorbij erkent de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Het boek gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto’s en gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een gids voor iedereen die de impact van AI in de organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.

Wie is Jackie Janssen?

Jackie Janssen uit Limburg staat bekend als een visionaire leider en bekleedt momenteel de functie van Chief Data Officer. Zijn indrukwekkende carrière omvatte leidinggevende rollen bij KBC als Chief Technology Officer en programmadirecteur, en bij de Cronos-groep. Tegenwoordig is hij werkzaam bij CM, waar hij directeur is van het Competence Center Business Intelligence, Artificial Intelligence, data en analytics. Jackie beheert tevens de blog ‘Happy 2 Change’, een platform dat frisse perspectieven biedt op AI en technologie.