Inspiratiesessie AI – JUVO / Van Oirschot

We willen graag iedereen bedanken voor de enthousiaste deelname aan ons recente evenement rond de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van AI. Het was een inspirerende sessie waar we samen met een aantal C-level professionals de impact en toekomst van AI hebben verkend.

Dankzij de actieve bijdrage van onze deelnemers werd het een leerzame en levendige bijeenkomst vol waardevolle inzichten en constructieve discussies. We hebben ervaringen en ideeën uitgewisseld die onze kennis verrijkten en ons nieuwe perspectieven boden op de praktische toepassingen van AI.

Hoewel niet iedereen aanwezig kon zijn, willen we graag de hoogtepunten van dit evenement met jullie delen. Op deze website vind je foto’s en verslagen van de sessie, zodat ook jij kunt profiteren van de inzichten die zijn gedeeld.

Ontdek hoe AI organisaties kan transformeren en echte waarde kan toevoegen door middel van verbeterde efficiëntie, gepersonaliseerde klantenservice en baanbrekende innovaties. Laat je inspireren door de toekomstmogelijkheden die AI biedt en zie hoe deze technologie kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

We nodigen je uit om verder te verkennen en te ontdekken hoe AI een krachtige tool kan zijn om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Samen kunnen we de toekomst vormgeven met AI als onze bondgenoot.

Bekijk de sfeervideo van onze AI inspiratiesessie

Ontdek hoe C-level professionals kijken naar (de toekomst van) AI

AI, De hype voorbij – Jackie Janssen

AI, de hype voorbij erkent de mogelijkheden die artificiële intelligentie (AI) biedt, maar kijkt ook verder naar het potentieel om organisaties van grond af aan te transformeren. Het boek gaat dieper in op alledaagse toepassingen van AI, zoals navigatiesystemen in auto’s en gepersonaliseerde aanbevelingssystemen op streamingplatforms. Aan de hand van persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden schetst het een positief beeld van de toekomst door de immense kansen die AI biedt voor organisaties. Denk hierbij aan verbeterde efficiëntie, klantenservice op maat en baanbrekende innovaties. Dit boek dient als een gids voor iedereen die de impact van AI in de organisatie wil begrijpen en maximaal wil benutten.

Download de presentatie hier 

Presentatie AI - Jackie Janssen

Juvo AI PLATFORM STRATEGIE

Naast de 6 stappen hierboven beschreven werkten we bij Juvo een AI PLATFORM STRATEGIE uit, waarbij we in relatief korte tijd een duidelijk plan van aanpak leveren waar jullie als organisatie verder mee aan de slag kunnen. Het vervolg traject doen we samen met ervaren experten. De roadmap kan je hier downloaden.

AI Strategie Roadmap

Downloads

Starten met AI in Uw Organisatie: Ontvang onze Gratis Whitepaper

Ben je klaar om AI binnen jouw organisatie te implementeren? Ontdek de essentiële inzichten van Jackie Janssen uit het boek “AI: De Hype Voorbij”.

In onze beknopte whitepaper presenteren we de 6 FUNDAMENTELE STAPPEN die elke organisatie moet volgen voor een succesvolle AI-implementatie.

Samenvatting inspiratiesessie AI: Ontvang onze Gratis Whitepaper

Tijdens de inspiratie-sessie rond AI kwamen verschillende aspecten van de integratie en het gebruik van AI in bedrijfsprocessen aan bod.

De nadruk lag op het optimaliseren van werkprocessen, data-kwaliteit, ethische overwegingen, en praktische toepassingen.

Klaar om een eerste stap richting AI zetten? Contacteer ons.